Arduin tabletten – voordelig online – bij COMPOSIETvakman.be

arduin (blauwe steen) tablet van COMPOSIETvakman.be

Een sfeervol arduin (blauwe steen) tablet van COMPOSIETvakman.be bestelt u eenvoudig & voordelig! Wij zijn gespecialiseerd in de echte Belgische blauwsteen uit Henegouwen, een bijzonder sfeervolle natuursteen voor een stijlvol interieur object. Gaat u voor een stoer accent met licht gezoet arduin, of voor een bijzondere combinatie tussen stijlvol & sfeervol met onze donkergezoete arduin tabletten? Waar u ook voor kiest, ieder product van blauwsteen betreft een maatwerk product dat wij – perfect op maat – in de door u gewenste afmeting vervaardigen.

Onze arduin tabletten worden – naast vensterbanken & dorpels – steeds vaker gebruikt voor het verfraaien van een meubel(stuk), of voor een specifiek interieur object, denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdekken van vrijstaande muur / kolom. In uw zoektocht naar een uniek TV-meubel is de combinatie tussen een ‘strak’ wit of zwart Ikea meubel met een sfeervol arduin blad bijvoorbeeld erg populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij COMPOSIETvakman.be bestelt u een blauwe steen blad eenvoudig online in een afmeting op maat (tot op de millimeter!). Houdt er wel rekening mee dat arduin een krasgevoelige natuursteensoort is, voor actief gebruik is dit dus niet aan te raden. TIP: Neem eens een kijkje bij de ‘arduin look’ composiet werkbladen van COMPOSIETvakman.be

arduin (blauwe steen) tablet van COMPOSIETvakman.be

Een sfeervol (boven)blad.

Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint van (licht) gezoet blauwe steen, of de antraciete kleurtint van donkergezoet arduin, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal (de echte Belgische hardsteen uit Henegouwen) voor een scherpe (online) prijs.


U heeft de keuze uit een licht gezoet arduin blad – met die prachtige kenmerkende blauwgrijze kleurtint – en een donkergezoet arduin tablet, met een levendige antraciet kleurtint.  De kleur verschilt natuurlijk enorm, echter is de afwerking in principe gelijk. Beide varianten worden gezoet afgewerkt, waarbij de kleurgradatie wordt gerealiseerd door een verschil in korrelgrootte tijdens het schuurproces van het Belgisch hardsteen.