Wij wilden altijd al loungebanken in de tuin!

loungebanken

loungebanken

Een droom kwam uit

Een vriendin van mij wees mij laatst op loungebanken van Dutch Riviera. Toen wij een financiele meevaller hadden gehad, had ik het namelijk met haar over het herinrichten van de tuin. Niet eerder had ik gedacht dat ik loungebanken in de tuin zou kunnen plaatsen, maar dankzij haar hulp is het er eindelijk van gekomen!

Voorheen wist ik ook niet zo goed waar ik tuin meubelen kon kopen. En daarbij dacht ik ook altijd dat de meubelen die ik graag wilde, hartstikke duur zouden zijn! Daarom leek het mij altijd onbetaalbaar en dus ongrijpbaar. Mijn vriendin liet mij weten dat Dutch Riviera een groot aantal tuinmeubelen heeft, waaronder een prachtige loungebank die zij zelf ook gekocht heeft.

Het leek een droom die uitkwam te zijn! Al die tijd wilde ik zo graag zo’n grote bank in onze tuin. Heerlijk genieten in de zon met een drankje in mijn hand. Ideaal toch? Nu heb ik dus bij Dutch Riviera besteld en staan er prachtig grote loungebanken op het terras. De prijzen vielen mee maar de kwaliteit is fantastisch. Ik kan het jullie ook aanraden! Dus kijk er eens rond, je vindt er vast wel iets!