Uitstraling in de slaapkamer

smulderstextiel.be

De inrichting in de slaapkamer bepaald niet als enige de uitstraling, met dekbedovertrekken kun je de sfeer ook bepalen. Heb je een romantisch ingerichte slaapkamer, dan kun je dit benadrukken met een overtrek met zachte kleuren of misschien wel met rode rozen. Op deze manier kun je verschillende uitstralingen net dat beetje extra geven, het gevoel en het gezicht dat de slaapkamer echt af is. In de webshop van smulderstextiel.be heb je een groot assortiment aan overtrekken voor je dekbed.

smulderstextiel.be

Een overtrek voor de kinderkamer

Met dekbedovertrekken bedoelen we natuurlijk ook een overtrek voor de kinderkamer, vaak hebben kinderen een bepaalde periode wanneer ze iets leuk vinden. Gelukkig is het assortiment enorm, leuke overtrekken van tekenfilms, racewagens of van lieve en leuke dieren. Maar misschien vind je wel je favoriete filmheld op een dekbed, de kinderkamer wordt met een dekbed van smulderstextiel.be nog veel leuker. Kijk rond met je zoon of dochter en vind eenvoudig het perfecte overtrek.

Kies de juiste stijl

Wist je dat er in de webshop ook verschillende stijlen dekbedovertrekken zijn te verkrijgen? Vier categorieën waaruit je een keuze kunt maken, door eenvoudig te filteren krijg je precies het dekbed waar je keuze naar uitgaat. Ga je voor een mooi Scandinavisch dekbedovertrek of voel je meer voor een landelijk thema. Ook voor de kleur hoef je niet het hele assortiment door te kijken, kies de kleuren die jij mooi vindt en je hebt direct alles netjes in een oogopslag. Kijk snel voor je favoriete dekbedovertrek.