Tafelpoten bij EIKENvakman.nl.

Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl! Bij ons vindt u een prachtige collectie tafelpoten en onderstellen, met zorg samengesteld, zowel van eikenhout als van staal. Hierbij heeft u de keuze uit diverse modellen, afmetingen en stijlen. Onze eiken tafelpoten zijn verkrijgbaar in diverse ‘soorten eikenhout’ en de meeste stalen tafelpoten kunt u in 4 kleuren (zwart, antraciet, transparant / staal en wit) bestellen. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd de juiste poten / onderstel, van hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs & snel in huis!

Een eiken eetkamertafel met eiken tafelpoten.

Gaat u voor een ‘eiken eettafel’ met een mooie sfeervolle uitstraling en een klassiek en landelijk accent, dan bent u bij EIKENvakman.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in eikenhout voor binnen en naast een ruime collectie eiken (tafel)bladen vindt u bij ons ook een ruimte collectie eiken tafelpoten. Naast de bekende eiken tafelpoten die – in 1 lijn met de stalen tafelpoten – erg populair zijn in X, A en H-vorm, bieden wij diverse bijzondere varianten zoals de ‘klassiek’ en de ‘landelijk’. Altijd de juiste eiken tafelpoten bij EIKENvakman.nl!

Ook voor de ‘eenvoudige’ rechte tafelpoten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vierkante / rechthoekige eiken tafelpoten in diverse soorten (massief uit 1 geheel, massief verlijmd, verlijmd), eikenhout typen (foutvrij, rustiek, extra rustiek), afwerkingen (geborsteld, gerookt), afmetingen en prijsniveaus: Voor iedereen een passende tafelpoot van eikenhout bij EIKENvakman.nl. Zelfs in uw zoektocht naar een passend eiken onderstel voor bijv. een rond of ovaal eiken blad vindt u bij ons diverse prachtige poten!