Mooie tegels voor de keukenvloer, waar begin ik?

Tegels bestelt u online veilig en voordelig bij Tegelmegashop.be. Met een groot assortiment A-kwaliteit tegels van A-merken voor de beste online prijs vindt u bij ons altijd een tegel die past bij uw wensen. Onze medewerkers gaan graag met u op zoek naar een passende tegel voor iedere toepassing en ditmaal vertellen wij u graag wat meer over het selecteren van een passende tegel voor uw keukenvloer. Waar moet u op letten? Lees snel verder!

 

Een passende tegel voor de keukenvloer.

Tegelmegashop

First things first; Er zijn een aantal specifieke elementen binnen uw keuken die in balans moeten zijn voor een mooi eindresultaat, dit zijn natuurlijk ook juist de elementen waar u actief mee kunt spelen voor juist een uniek accent, of dat gewenste contrast. Wij willen dus absoluut niet zeggen dat dit allemaal gelijk moet zijn, maar er moet wel een bepaald idee zijn met betrekking tot de samenhang. Dit kan kleur zijn, maar ook juist een samenspel van verschillende tinten, maar denk vooral ook aan bijvoorbeeld materiaal, structuur en vooral ook stijl. Maar hoe dan ook, dit zijn ze; de keukenachterwand, het keukenblad en de keukenvloer, in combinatie met de vloertegel (in het geval van een aangrenzende / open ruimte) en eventueel ook het terras, indien de keuken de link is van de woonkamer naar het terras (wat steeds vaker het geval is). Zorg er dus voor dat u al deze elementen goed op elkaar afstemt voor een prachtige keuken als eindresultaat!

Wat is op dit moment de trend? Onze verkoopcijfers laten zien dat keramiek op dit moment de meest populaire materiaalsoort is. Indien er wel wordt gekozen voor natuursteen zijn het vooral de ‘zwart witjes’ van 10×10 en 20×20 centimeter en mozaiek van natuursteen. Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor grote vloertegels, zoals de 75×75, 80×80 en 100×100 vloertegel. En helemaal hip op dit moment; Houtlook tegels in visgraat patroon, en portugese vintage look patroontegels, zowel voor de vloer als voor de achterwand; Gezellig, vrolijk & kleurrijk dus! Wat uw wensen ook zijn, Vloertegels keuken online bij Tegelmegashop.be is een goede keuze.