Hoe kan je een spiegelverwarming perfect in je interieur plaatsen

spiegelverwarming

Als je vaak last hebt van een beslagen spiegel in de badkamer, is een spiegelverwarming de ideale oplossing voor jou. De verwarming wordt achter de spiegel geplaats en zorgt er dus voor dat de spiegel warm wordt en niet meer kan beslaan. In dit artikel vertel ik je de voordelen van een spiegelverwarming en hoe je het mooi in je interieur kunt plaatsen.

spiegelverwarming

Voordelen spiegelverwarming

Er zitten veel voordelen aan het aanschaffen van een verwarming voor je spiegel. De belangrijkste reden dan mensen dit aanschaffen is dat de spiegel niet meer beslaat na het nemen van een warme douche of een warm bad. Je kunt dan direct weer goed in de spiegel kijken en je make- up doen of jezelf scheren voor de spiegel. Ook krijg je minder strepen op je spiegel, want normaal gesproken moet je telkens als de spiegel beslaat de spiegel droog vegen met een doek. Door de verwarming is dit nu ook niet meer nodig. Ook is het handig dat de verwarming echt alleen de spiegel verwarmt en niet de gehele ruimte. De verwarming voor je spiegel neemt ook geen ruimte in beslag, omdat hij mooi achter je spiegel geplaatst kan worden. Zoals je kunt zien zijn er erg veel voordelen aan het nemen van een verwarming voor je spiegel.

Verwarming voor spiegel plaatsen in je interieur

De meest voorkomende plek ik huis om een spiegel verwarming te plaatsen is toch wel de badkamer, omdat je hier veel last hebt van damp van het douchen of het nemen van een bad. Maar ook op andere plekken in je huis kun je deze verwarming van je spiegel goed plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, toilet, keuken of hal. De verwarming van je spiegel wordt aan de achterkant van je spiegel gemonteerd en is dus niet zichtbaar in je interieur. Dit is erg handig want zo kun je de spiegel overal bevestigen.