Gasdetectie nodig tijdens de verbouwing

veiligheid

Een onderwerp als gasdetectie is niet iets waar je regelmatig aan denkt. Toch moesten wij hier duidelijk bij stil staan, toen wij bezig gingen met de verbouwing van onze woning. Natuurlijk hebben wij dat niet geheel zelf gedaan. Ook hadden wij een bedrijf ingehuurd en werkten wij samen met een aantal mannen die meer wisten over de verbouwing en ons goede aanwijzingen konden geven over wat wij zelf konden doen. Het verbouwen van de keuken bracht de grootste problemen met zich mee. Er was namelijk een leiding geknapt en daarom moesten wij ons zorgen maken over gasdetectie. De mannen die wij hadden ingeschakeld hadden hier ook geen weet van, omdat zij daar meestal een ander team voor hebben. Online ben ik toen gaan zoeken, omdat mijn man nog wel een goede tip had.

veiligheid

Een goede tip

Wij vinden veiligheid een van de belangrijkste dingen die er bestaan, daarom wilden wij geen tijd verliezen met de gesprongen leiding. Mijn man wist dat zijn bedrijf vaak werkt met de producten van G4S solutions en daarom wist ik dat ik daar ook ten rade kon gaan over gasdetectie. Dit bedrijf weet namelijk alles over veiligheid en heeft daar ook de juiste tools voor, denk bijvoorbeeld ook aan adem bescherming of een valharnas! Online heb ik toen gezocht en ik kon daar eenvoudig bestellen wat ik nodig had. Het product kwam al snel binnen en zo kon de verbouwing op een veilige manier ook snel weer verder gaan. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf!

veiligheid