Een alu buis bij ALUMINIUMvakman.nl: Altijd op maat!

Een aluminium pijp bij ALUMINIUMvakman.nl wordt altijd op maat gezaagd, wel zo handig toch! Wanneer u op zoek bent naar een aluminium pijp / buis is de kans groot dat u bij ons slaagt. Met een topcollectie aluminium profielen – waaronder uiteraard ook de meest gebruikte alu buizen – die wij in eigen beheer zagen & uit eigen voorraad leveren, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw ronde alu leveren wij perfect op maat: van 10 cm t/m 600 cm. Een aluminium buis op maat kopen doet u dus bij ALUMINIUMvakman.nl; Selecteer de juiste afmeting, klik door naar de product detailpagina, vul de gewenste lengte in (in cm) en rond uw bestelling eenvoudig & veilig af in onze beveiligde (https) bestelomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw aluminium pijp – op maat gezaagd – snel geleverd wordt, op een datum die u goed past uiteraard!

Een online collectie waarbij snelle levering & scherpe prijzen centraal staan.

Bij de online collectie van al onze alu profielen hebben wij gericht gekeken naar de meest gebruikte profielen & de meest gebruikte afmetingen waarbij wij zoveel mogelijk mensen direct van dienst kunnen zijn. Vandaar dat u bij ons een gericht assortiment aluminium buizen vindt, met een diameter van 15 mm tot en met 70 mm en verkrijgbaar in diverse wanddiktes (2, 3 en 4 mm). Een optimaal bereik met een beperkt aantal buizen, zodat wij deze (groot) op voorraad kunnen leggen, voor een scherpe prijs & een snelle levering! Uw buis wordt altijd op maat bezaagd, in de door u gewenste lengte uiteraard. Dit doen wij ook volledig in eigen beheer. U kunt bij ons een aluminium buis bestellen in een lengte van 10 cm tot en met 600 cm.

Met een eigen team vakmannen, werkplaats / zagerij en voorraad kunnen wij uw aluminium buizen voor de beste prijs leveren en dan ook nog eens snel! Bent u gericht op zoek naar een specifieke afmeting, dan helpen wij u ook graag. Bel of mail ons even, of maak gebruik van onze contactformulier, dan gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag!