Betere akoestiek in ons kantoor

akoestiek

akoestiek

Akoestiek by Cvousplait leren kennen

In mijn kantoor hebben wij nu een betere akoestiek. Vraag je je af hoe wij dat geregeld hebben? Nou, dat komt door Akoestiek by Cvousplait. Nadat ik een interieur specialist op bezoek had gehad, wist ik dat de akoestiek moest veranderen om een prettige werksfeer te creëren. Online ben ik op zoek gegaan naar bedrijven die werken met akoestiek en zo leerde ik Akoestiek by Cvousplait kennen! Met hen ben ik een gesprek aan gegaan en hebben wij opties besproken. Wij hebben geen heel groot kantoor, dus de kosten vielen reuze mee. Voor verschillende ruimtes hebben wij verschillende vormen van akoestiek gekozen. Het ene bevindt zich aan het plafond, het andere aan de muur. Allemaal creëren ze een eenheid die staat voor onze bedrijfswaarden.

Ik had geen idee dat akoestiek zou leuk kon zijn. En ook niet dat er zulke goede bedrijven bestaan die akoestiek op zo’n mooie manier verzorgen!

akoestiek

Iedereen blij!

Nu de akoestiek in ons kantoor is veranderd, merk ik echt in mijn omgeving dat iedereen een stuk blijer is. Er is natuurlijk ook een verschil tussen een kantoor met enkel witte, kale muren. En een kantoor dat mooie panelen op de muur heeft hangen in prettige kleuren die ook nog eens geluid dempen en een zachte sfeer creëren.

Op deze manier heb ik bijgedragen aan de prettige werkomgeving en dat was de investering natuurlijk helemaal waard. Hier gaan wij nog lang plezier van hebben met zijn allen!