Bekijk eens de grote binnen tegels van Tegels33.nl

Zoekt u grote formaat vloertegels? Bekijk dan eens het aanbod van Tegels33.nl. Zij leveren namelijk tegels tot wel 100×100 centimeter. Bestel tegels 100×100 op Tegels33.nl. De tegels worden tegen een scherpe prijs geleverd en zijn van topkwaliteit. Wanneer u deze tegels besteld, kunt u ervan uitgaan dat u de allerbeste tegels krijgt aangeboden. Tegels33 levert namelijk alleen 1ste keus tegels. Twijfelt u over het formaat van de tegels? Overweeg de showroom van Tegels33.nl te bezoeken. Daar kunt u de tegels 100×100 in het echt bekijken. Dat is toch een andere beleving als de tegel bekijken achter een beeldscherm.

Wilt u alleen de kleur en afwerking bekijken? Dan kunt u ervoor kiezen om een proefstukje aan te vragen. Er wordt een klein stukje gesneden uit een tegel waardoor u vervolgens de kleur en structuur van de tegel kunt bekijken. De proeftegel is geheel gratis en wordt ook kosteloos naar u verzonden. Dat is toch uitstekende service van Tegels33? Dit geld ook voor de Belgische klanten (Tegels33 is gelegen in Nederland). Gaat u binnenkort de showroom van Tegels33 bezoeken of kiest u er toch voor om een gratis proeftegel te ontvangen? Waar u ook voor kiest, laat u adviseren, informeren door Tegels33: De nummer 1 webwinkel voor tegels!

Tip: Wanneer u de tegels 100×100 gaat verwerken, raden we u aan om dit te doen met minimale voeg. Het is ook aan te raden om de voeg in dezelfde kleur te nemen als de tegels. Het is namelijk zo dat de tegels 100×100 (naar onze mening) het mooist zijn wanneer het op een complete betonnen vloer lijkt. Wanneer de voeglijnen minimaal zijn, kunt u deze look erg eenvoudig creëren. Laat u hierover adviseren door de tegelspecialisten van Tegels33.nl en bestel direct online.